Fara mila, curatenie in Guvern! Ciuca: „Sa spuneti in presa ca eu v-am cerut sa plecati”

Premierul interimar Nicolae Ciuca a trecut la curatenia din Guvern. Acesta le-a cerut demisia apropiatilor fostului premier Ludovic Orban.

Nicolae Ciuca le-ar fi spus si ce sa transmita presei

„Sa spuneti in presa ca eu v-am cerut sa plecati”, ar fi spus Ciuca. Totodata, Nicolae Ciuca pare sa nu fie pe placul multor persoane din PNL. Mai multi lideri se simt lezati de comportamentul premierului interimar.

La scurt timp dupa investirea in functie, Nicolae Ciuca le-a cerut demisia apropiatilor fostului premier Ludovic Orban. Astfel, secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, adjunctul sau, Costel Barbu, seful cancelariei premierului, Ionel Danca, si consiliera Madalina Simion si-au dat demisia la ordinul lui Nicolae Ciuca.

Publicitate

Virgil Guran, cel care era consilier de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, a fost si el demis.

Ludovic Orban a demisiunat din functia de prim-ministru

“Imi inchei mandatul de premier dupa un an si o luna, perioada in care Romania s-a confruntat cu o perioada extrem de dificila, cu o pandemie si o criza economica fara precedent. Plec din functia de premier cu constiinta datoriei implinite. Tot ce a fost omeneste posibil am facut. Am incercat sa gasim raspunsurile potrivite la toate confruntarile. Demisia mea arata ca nu ma cramponez de nicio functie”, a declarat Ludovic Orban luni seara.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.