Se face curatenie in Guvern. A demisionat la cererea lui Ciuca

A inceput curatenia in Guvern. Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, si-a dat demisia din aceasta functie. Acesta a spus ca a demisionat la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciuca.

Seful interimar al Guvernului si-a preluat marti exercitarea mandatului .

Primele declaratii ale premierul interimar, Nicolae Ciuca.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

“Urmare a deciziei presedintelui Klaus Iohannis, incepand de ieri, am preluat conducerea interimara a Guvernului pana la formarea noului Executiv. In perioada urmatoare vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe prioritatile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, punerea in aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua masurile economice in vederea sprijinirii celor afectati de aceasta criza. Si, de asemenea, ne vom focaliza atentia pe ceea ce inseamna finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea anului financiar 2021. Vreau sa folosesc aceasta ocazie pentru a-i multumi domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reusit sa-l realizeze intre masurile luate pentru combaterea pandemiei de COVID-19 si masurile economice care au stat in fata Guvernului Romaniei”, a declarat Nicolae Ciuca, premierul interimar.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.