Prima demisie din AUR: „A venit momentul sa ma retrag”

Ariadna Cirligeanu, Secretarul general al Organizatiei de Tineret a AUR, si-a anuntat demisia, la doar doua zile dupa ce formatiunea politica a obtinut un rezultat surpriza la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„A venit momentul sa ma retrag, pentru a-mi dedica timpul si energia in viata civica pentru romanii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul Romaniei Mari”, a mentionat Ariadna.

„A sosit momentul sa ma retrag din AUR* Uneori in viata Dumnezeu ti le asaza prea bine sau pur si simplu intalnesti oameni care iti dau o anumita directie, oameni care contribuie la dezvoltarea ta.

Aveam 14 ani cand mai in gluma, mai in serios mi-am stabilit visul : ca peste cativa ani sa formez o organizatie care sa lupte pentru romanii din Basarabia si Nordul Bucovinei. Era un tel care a parut nebunesc in tot acest timp chiar si pentru idealista de mine.La 16 ani m-am inscris ca voluntar in Actiunea 2012 pentru ca am simtit din prima clipa ca acolo imi este locul.

Ce a urmat, o stiti si voi, 3 ani memorabili in care am crescut alaturi de niste oameni ce mi-au devenit a doua familie.

Desi nu imi place politica, nu am stat pe ganduri cand am avut ocazia sa ajut la formarea AUR, alaturi de aceiasi oameni dragi cu care obisnuiam sa flutur tricolorul”, a scris Ariadna pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.