Anul Nou 2021: Cum trebuie sa sarbatorim Anul Boului de Metal

Anul Nou, care va inlocui anul Sobolanului de Metal, va avea loc sub semnul Boului de Metal. Bivolul sau Boul, este situat intre semnele Sobolanului si Tigrului si este al doilea semn al horoscopului estic, scrie noutati.info

Taurul este familist

Taurul este unul dintre acele animale care nu iubeste si nu stie sa traiasca singur. Mai mult, nu doar valorile familiale sunt importante pentru ei, ci si traditiile. Taurul va fi loial celor dintre noi care se vor stradui sa creeze – sau sa-si pastreze – familia. Cei care vor sa o distruga por simti repercursiunile pe propria piele. Oamenii singuri, indiferent de ce semn al calendarului estic apartin, se pot astepta sa-si indeplineasca destinul.

In plus, Anul Nou este o sarbatoare de familie care trebuie sarbatorita in cercul persoanelor apropiate. Cu cat sunt mai putini straini langa tine, cu atat mai bine pentru toata lumea. Boului nu ii plac cu adevarat strainii, ceea ce coincide complet cu situatia actuala – de carantina – din lume.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 aprilie 2024. Zi plina de bucurii pentru toate zodiile

Taurul este luptator si incapatanat

De fapt, din fire, proprietarul anului este o creatura linistita si calma, dar exact pana in momentul in care cineva il supara. In acest moment, el se transforma intr-un adevarat ticalos si luptator. In plus, proprietarul anului este extrem de incapatanat – este aproape imposibil sa-l convingi ca nu are dreptate. Dar asta doar daca actionezi direct si il intariti cu incapatanarea ta. Dar daca actionezi cu afectiune si convingere, poti realiza tot ceea ce astepti de la el. Toate cele de mai sus sugereaza ca orice certuri si dispute in anul urmator trebuie rezolvate cu calm.

Publicitate

Masa vegetariana

Cand asezati masa, este important sa ne amintim ca Taurul, desi iubeste sa manance, este totusi un animal erbivor.

Citeste ce nu trebuie sa pui pe masa de Anul Nou si ce nu trebuie sa porti, pe Noutati.info

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.