Doliu in Romania. S-a stins din viata la 50 de ani: A ajutat peste 10.000 de pacienti

Doliu in lumea medicala din Romania. Sefa sectiei de Neurologie a Spitalului Municipal din Dej, doctorita Carmen Ceaca Mocan, a incetat din viata la numai 50 de ani. Medicul  a trecut in lumea celor drepti dupa o luna de suferinta.

Mesaj emotionant transmis de colegi

„In seara zilei de 5 decembrie, doamna dr. Ceaca Mocan Carmen, sefa sectiei de neurologie a Spitalului Municipal Dej, a pierdut lupta cu virusul SARS-Cov-2, dupa mai bine de o luna de suferinta, la doar 50 de ani”, a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului Municipal Dej, in comunicatul oficial.

„Suntem adanc intristati ca am pierdut dintre noi inca un medic profund dedicat pacientilor si profesiei sale, un om de o deosebita calitate, corectitudine si o inalta tinuta morala, o buna prietena. A lucrat la Spitalul Municipal Dej din anul 2001, in acesti aproape 20 de ani tratand si ajutand peste 10.000 de pacienti. Cu totii deopotriva, colegi si pacienti, ii vom simti lipsa”, mai scrie in comunicatul unitatii sanitare dejene, potrivit monitorulcj.ro.

La jumatatea lunii noiembrie, a fost facut un apel public de donare de plasma convalescenta pentru Carmen Ceuca Mocan, care era internata in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca.

De la inceputul lunii noiembrie, Spitalul Municipal Dej a fost desemnat ca fiind spital suport COVID.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.