De ce este cel mai bine sa porti imbracaminte din bumbac

Stiti de ce imbracamintea din bumbac este atat de obisnuita? Are mai multe beneficii decat alte tesaturi. Prin comparatie, simti cu adevarat o diferenta uriasa.

Iata noua avantaje surprinzatoare ale purtarii imbracamintei din bumbac.

1. Biodegradabilitate

Bumbacul este o tesatura naturala, ceea ce inseamna ca este biodegradabil. Aceasta inseamna ca imbracamintea 100% din bumbac este un produs ecologic! Este o resursa regenerabila care poate fi completata in mod natural.

2. Hipoalergenic

Imbracamintea din bumbac este excelenta pentru persoanele cu piele sensibila, astm si alergii. Este blanda si naturala, deci este putin probabil sa provoace iritatii. De asemenea, bumbacul nu contine substante chimice produse de om, cum ar fi poliesterul si nailonul.

Publicitate

3. Confort

Bumbacul adera usor la pielea umana. Deci, daca porti haine din bumbac, te vei simti bine si confortabil. Si, de asemenea, suficient de liber pentru a va permite sa va deplasati liber.

4. Uscaciune

Articolele de imbracaminte din bumbac nu retin umezeala si transpiratia, facandu-le ideale pentru lunile de vara. Aerul circula si te mentine racoros. Si daca transpiri, bumbacul il absoarbe in loc sa-l pastrezi pe piele.

5. Fara electrizant

Scanteile statice sunt dureroase si neplacute. Dar, din fericire, nu le veti experimenta cu imbracaminte din bumbac. Doar tesaturile sintetice, cum ar fi poliesterul, provoaca reactii de electricitate statica.

Citeste si articolul :   Nutritie pentru toate varstele, ce este si cand este bine pentru organism

6. Ieftin

Pentru multi comercianti, bumbacul este o alegere ideala, deoarece este ieftin si accesibil. Chiar si marcile de inalta calitate fabrica haine din bumbac la preturi mai mici.

7. Rezistenta

Imbracamintea din bumbac este suficient de rezistenta pentru ani de utilizare si spalare. Poate rezista la uzura constanta la scoala, la serviciu sau doar la plimbare.

Chiar daca se rupe brusc, bumbacul este usor cusut.

8. Usor de intretinut

Bumbacul nu necesita nicio ingrijire speciala. Nu este necesara spalarea uscata sau profesionala. Acesta este un alt factor care face imbracamintea din bumbac prietenoasa cu bugetul.

9. Disponibilitate

Nu trebuie sa cautati departe si persistent haine de bumbac. Poate fi achizitionat in toata lumea de la orice magazin specializat in imbracaminte. In cele din urma, cumparaturile sunt usoare si distractive!

Oamenii de toate varstele poarta imbracaminte din bumbac. Iar pentru bebelusi si copii, aceasta este cea mai buna optiune. Si puteti gasi chiar si imbracaminte din bumbac organic cultivat fara pesticide.

Autor