Zodiile cu noroc mare in weekendul 5- 6 Decembrie

In acest weekend, zilele de 5 si 6 decembrie sunt interconectate si se completeaza reciproc. Acesta este un moment al intelepciunii, al cautarilor intelectuale, al creativitatii si al gandirii la idei noi, chiar si cele mai neasteptate si indraznete. In ciuda statutului weekendului, in acest moment este posibil – si necesar! – pregateste-te pentru noi proiecte care vor aduce in cele din urma faima si bani.

Energia de sambata, 5 decembrie, va fi atat de puternica incat va fi capabila sa dea putere suficienta pentru a pune in aplicare orice, chiar si cea mai dificila si consumatoare de timp, afacere.

Cel mai de succes va fi activitatea creativa, va fi insotita si de noroc. De asemenea, puteti face munca de caritate, ajutandu-i pe cei care au nevoie.

Duminica, 6 decembrie, este favorabila asimilarii noilor cunostinte si intelegerii secretelor, inclusiv a celor ezoterice. Ca si cum de nicaieri – din sferele superioare – vor exista solutii la problemele care au fost abandonate de mult, ele pareau atat de complexe si de neinteles. Ziua ar trebui sa fie dedicata atat autoeducarii, cat si transferului de cunostinte si experienta altor persoane.

Ce semne sunt norocoase intr-un moment atat de favorabil?

Taur (21.04 – 21.05)

Taurii, in primul rand aceia dintre ei care sunt inca singuri, vor avea o ocazie excelenta de a-si aranja viata personala. Acest weekend este perfect pentru o cerere in casatorie. Daca crezi in astre, oamenii care isi leaga soartain acest weekend, vor duce o viata lunga si fericita. Reprezentantii semnului care sunt deja casatoriti vor putea incepe o noua etapa, fericita, in viata de familie.

Rac (22.06 – 22.07)

Racii, care au muncit din greu in ultima vreme, au ajuns la finalul proiectului lor, iar ei, cu un sentiment de implinire, pot respira usurati, in cele din urma. Dar care ar trebui sa fie ultimul pas, care va deveni un fel de ciresa pe tort?

In aceste zile, reprezentantii semnului, dupa cum se spune, vor grabi lucrurile. In sfarsit vor intelege ce si cum sa faca pentru a fi mandri de propria lor munca. Ei bine, visele vi se pot indeplini in acest weekend.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 februarie 2021. Sagetatorul nu are o zi buna, trebuie sa arate retinere in comunicarea cu ceilalti

Leu (23.07 – 21.08)

Astrele recomanda mare atentie la rezolvarea problemelor financiare si va asigura ca nu o sa regretati. Unii vor primi o invitatie favorabila pentru a ocupa o noua pozitie cu un salariu adecvat, altii vor primi o oferta de a semna un contract extrem de profitabil, atat din punct de vedere profesional, cat si financiar, iar altii vor castiga pur si simplu la loterie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.