Victor Rebengiuc a scapat de virus: „Am invatat sa mai stau pe-acasa”

Indragitul actor, Victor Rebengiuc, a dezvluit ca noul virus a dat si peste el, chiar daca a respectat masurile de protectie. Actorul in varsta de 87 de ani, a spus ca a avut o forma mai usoara si nu a trebuit sa stea in spital, dar doua saptamani a stat in carantina la domiciliu si a urmat tratamentul prescris de medicul curant.

DE asemenea, actorul a mentionat ca nu stie de unde a luat virusul, mai ales este constient de respectarea regulilor de protectie sanitara.

„Masca port toata ziua, doar aici, acasa nu port si nu ma deranjeaza, n-am deloc niciun fel de impresie neplacuta in legatura cu masca, m-am obisnuit. Port masca si respect masurile de securitate care s-au luat. Si cu toate acestea, am fost si eu infectat si am stat doua saptamani in carantina. Asta este boala, este un pericol. Nu stiu ce se intampla. N-am avut o forma grava, am avut foarte putin, n-am avut simptome ale bolii. Am stat doua saptamani cuminte in casa, aici, inchis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris si gata!”, a spus Victor Rebengiuc.

„Sa mai stau pe acasa, sa nu plec in lume, sa ma sui in troleibuze aglomerate si-n metrouri. Asta m-a invatat”, a spus razand Victor Rebengiuc. „Bine, dar eu stiam asta dinainte. Dar nu stiu cum s-a putut intampla chestia asta, nu-mi dau seama”, a adaugat actorul cand a fost intrebat ce a invatat de pe urma acestei experiente.

Publicitate

„Arta in pandemie inseamna o activitate continua, o aplecare mai profunda asupra artei, pentru ca avem mai mult timp, putem sa comunicam, sunt tot felul de actiuni artistice care se desfasoara in apartamente, in locuri mai izolate, unde COVID-ul patrunde mai greu si unde noi cautam sa ne protejam cu masca, cu distanta. Arta nu este vindecatoare de COVID, dar poate fi vindecatoare de stres, de impresia ca suntem lipsiti de libertate. Arta ne poate apropia”, a mai declarat Victor Rebengiuc la Digi24.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.