Lista restrictiilor pentru minivacanta de 1 decembrie. Reguli pe care toti romanii trebuie sa le respecte

Restrictii pentru minivacanta de 1 Decembrie. Autoritatile au anuntat ca Ziua nationala a Romaniei va fi sarbatorita in acest an in conditii de pandemie. De asemenea, pentru cei ce vor sa mearga la munte, vor fi restrictii. Numarul de persoane care se pot urca in telecabina, este de patru. Totodata, geamurile telecabinei trebuie sa fie deschise, iar masca este obligatorie.

Reguli speciale pentru minivacanta de 1 decembrie

Publicitate

In aceasta minivacanta de 1 decembrie, oamenii vor avea de respectat o serie de restrictii de protectie. Managerii hotelurilor si pensiunilor spun ca pentru aceasta perioada, hotelurile si pensiunile au fost rezervate in proportie de aproximativ 80%.

Aproximativ 10% din turisti s-au hotarat sa isi anuleze acesta minivacanta.

Publicitate

Masca este obligatorie in spatiile publice, iar magazinele se vor inchide la ora 21:00.

In incita hotelurilor si pensiunilor, turistii trebuie sa stie ca piscinele si centrele SPA din interior sunt in continuare inchise. Restaurantele din incinta unitatilor de cazare vor functiona la doar 30% din capacitate si doar pentru clientii cazati.

Citeste si articolul :   Record absolut coronavirus: 6.481 cazuri noi in ultimele 24 de ore

Autoritatile anunta controale

De asemenea, autoritatile au anuntat controale in statiunile montane.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.