Vladimir Gaitan a pierdut lupta cu boala. Cine este, de fapt, sotia actorului. A fost iubita colegului sau

Marele actor Vladimir Gaitan a incetat din viata la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut pe Facebook de Vlad Radescu.

“Vladimir Gaitan a trecut dincolo si a lasat teatrul si filmul romanesc, pe noi toti, mult mai singuri… Condoleante familiei care trece prin momente atat de grele. Adio, Dutu!”, a scris pe Facebook actorul Vlad Radescu.

Actorul Valentin Teodosiu a spus marti, ca Vladimir Gaitan si-a dorit, ca toti actorii de altfel, sa joace pana in ultima secunda si, daca se poate, sa moara pe scena, in glorie.

El a spus ca in ultima perioada nu a mai putut sa vorbeasca cu Gaitan deoarece acesta era bolnav – avea cancer limfatic – si nu s-au mai putut intalni.

Publicitate

Alaturi i-a fost mereu sotia sa, Tunde, de care s-a indragostit in urma cu 45 de ani.

Actorul a povestit, in urma cu cativa ani despre cum si-a intalnit marea dragoste.

“Eu cred in ideea de educatie. Cu ce vezi acasa cu aia mergi si tu in drumul tau dupa aceea. Si in casa mea a fost dragoste intre mama si tata. Au fost doi oameni care au trecut peste obstacole impreuna si s-au iubit extraordinar. Din pacate, i-am pierdut in opt zile pe amandoi. Am facut doua inmormantari la Suceava. A fost cumplit. Au venit asa una dupa alata. Exemplul lor l-am urmat cu sotia mea si suntem de 45 de ani impreuna”, a spus actorul.

Citeste si articolul :   Ieromonahul Savatie Bastovoi, prima reactie dupa decesul bebelusului de la Suceava: "Nu am inteles niciodata spectacolul grotesc cind un prunc este trintit sub apa in timp ce tipa ca din gura de sarpe"

“Eram in armata si se turba, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat sa particip la filmari si se considera ca fac si armata. M-au lasat sa stau la hotel. Doua luni, cat au durat filmarile, am avut un statut privilegiat. Intr-o zi liber, pentru ca filmasem noaptea. Stateam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi si beam bere. Am vazut niste picioare superbe si am intrebat ale cui sunt. Mi s-a spus ca n-am nicio sansa, pentru ca este iubita colegului meu de camera, Vlad Radescu. Ca sa nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita. Am inteles ca ei doar se cunosteau, iar ea venise in ziua respectiva sa-l invite la masa”, a mai declarat marele  actor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.