Primaria sectorului 4 amenajeaza piete in aer liber, in parcari si pe acoperisuri

Producatorii care au inchiriate tarabe in noua piata a Sudului, vor fi relocati in piata volanta pe care administratia locala o va amenaja la parterul parcarii etajate afllata la doar cativa metri distanta, anunta Primaria sectorului 4.

Alternativa pentru spatiile de vanzare din Piata Progresul va fi parcarea de pe acoperisul pietei de pe Soseaua Giurgiului, iar in privinta Pietei Aparatorii Patriei, zona de vanzare va fi amenajata tot in apropiere, pe amplasamentul fostului targ de miei.

Producatorii din pietele Norilor si Timpuri Noi vor avea ca alternativa de locatie de vanzare parcarea situata pe strada Secerei, in proximitatea Palatului National al Copiilor, iar celor de la Piata Berceni-Oltenitei li se va pune la dispozitie, pentru desfacerea produselor, parterul parcarii etajate din spatele sediului pietei, de pe strada Tulnici.

Publicitate

Totodata, producatorii de la Piata Straduintei vor fi relocati in parcarea din proximitatea acesteia.

Publicitate

Primaria sustine ca noile spatii vor fi disponibile in maximum 48 de ore.

Citeste si articolul :   Record absolut de cazuri noi de COVID-19: peste 7.700 de romani infectati, aproape 1.000 in ATI

Cat priveste magazinele situate in pietele din sectorul 4, cu obiect de vanzare altul decat comercializarea de fructe si legume, acestea vor ramane deschise, cu obligatia administratorilor pietelor de a stabili noi circuite de intrare/iesire, astfel incat sa fie respectate cu strictete noile reglementari specifice privind limitarea infectiilor cu noul coronavirus.

In paralel, Primaria Sectorului 4 a transmis autoritatilor centrale solicitari privind evaluarea punctuala a situatiei de la Piata Sudului si Piata Progresul, ambele reconfigurate recent si adaptate noilor cerinte legale, astfel incat decizia de a opri temporar activitatea sa fie una fundamentata pe conditiile reale din ambele locatii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.