Un barbat internat cu Covid-19, a distrus paturile si a lasat apa sa curga in saloanele spitalului din Craiova

Un barbat internat in Spitalul Judetean din Craiova, cu coronavirus, a distrus mobilierul si a dat drumul la apa sa curga in mai multe saloane ale unitatii medicale. Bolnavul s-a suparat pe cadrele medicale pentru ca transferul la un alt spital a intarziat minute bune.

Intr-o inregistrare video publicata pe Youtube se poate vedea dezastrul lasat in urma de pacientul agresiv: pe holul sectiei se vad aruncate pe jos perne, cutii cu medicamente, seringi, cearsafuri iar apa lasata sa curga in saloane ajunsese pana pe coridor. Potrivit doctorilor, pacientul astepta sa vina o ambulanta sa-l transfere la alta unitate medicala suport Covid.

Politistii au intocmit dosar penal pe numele unui barbat de 64 de ani, internat in sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Craiova, care a distrus mai multe bunuri de mobilier si tehnica medicala din incinta spitalului, transmite Agerpres.

Publicitate

“Politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, in aceasta dimineata, un barbat de 64 de ani, din comuna Gogosu, judetul Dolj, pacient intr-o unitate medicala din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier si tehnica medicala din incinta spitalului. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, iar cercetarile sunt continuate, urmand ca la finalizarea acestora dosarul penal sa fie inaintat unitatii de parchet competente cu propunerile corespunzatoare”, scrie in comunicatul transmis de IPJ Dolj.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.