Nelu Tataru spune care este medicamentul-minune care l-a tinut sanatos, chiar daca s-a plimbat din focar in focar de la izbucnirea pandemiei

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a spus in direct la B1TV care este  medicamentul „minune” care il tine sanatos in ciuda faptului ca la izbucnirea pandemiei de coronavirus, se plimba din focar in focar.

Ministrul Tataru a mentionat ca ori de cate ori are suspiciuni cu privire la rigoarea cu care s-ar fi protejat sau cand simte simpla congestie nazala ia un paracetamol. Celelalte reguli pe care ministrul Sanatatii le urmeaza sunt o alimentatie sanatoasa, consuma multe lichide si mananca fructe.

„Respect niste reguli, incerc sa mananc sanatos, iar in conditiile in care intr-adevar am fost intr-un focar si, eu stiu, posibilitatea este, iau un paracetamol simplu. Doar daca mi s-a parut ceva iau un paracetamol simpli. Portul mastii provoaca o congestie nazala, iar in acele momente in care simt acele fenomene strict de congestie nazala iau un paracetamol. Prefer sa iau un paracetamol atunci cand simt ca acea congestie nazala este mai importanta. Eu port masca trei sferturi din zi, iar paracetamolul il folosesc ori de cate ori simt acea congestie nazala. In rest, mananc sanatos, beau multe lichide si mananc fructe. Nu iau vitamine, suplimente sau alte pastile”, a declarat  ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Citeste si articolul :   Vestea asteptata de toata lumea. Tratamentul minune, acum si pentru pacientii romanii. Anuntul Ministerului Sanatatii