PayPal va permite sa cumparati si sa vindeti criptomonede

PayPal a intrat pe piata criptomonedelor, anuntand ca clientii sai vor putea cumpara si vinde Bitcoin si alte monede virtuale folosind conturile lor PayPal

Exista 26 de milioane de comercianti care ofera PayPal in intreaga lume. Pentru acesti comercianti, clientii care platesc in cripta nu vor avea niciun impact. Totul va fi convertit in moneda fiat atunci cand o tranzactie este decontata.

Ca parte a miscarii de astazi, PayPal a primit un BitLicense conditionat de catre Departamentul Serviciului Financiar de Stat din New York. Ar trebui sa-si poata lansa serviciul de criptare in parteneriat cu Paxos in New York.

Serviciul de criptare PayPal se desfasoara progresiv. Puteti accesa site-ul web PayPal si va puteti alatura listei de asteptare. Toata lumea ar trebui sa poata accesa functiile legate de cripto in urmatoarea luna sau cam asa ceva. Compania si-a actualizat deja comisioanele cu mai multe detalii despre comisioanele de schimb de criptomonede.

Citeste si articolul :   Site-ul de campanie al lui Trump a fost lovit de inselatorie cu criptomonede

Compania va percepe comisioane mari pentru tranzactiile de schimb fiat-la-cripta si criptovaluta-la-fiat. Va puteti astepta sa platiti 2,3% pentru tranzactii sub 100 USD, 2% pentru tranzactii intre 100 USD si 200 USD, 1,8% pentru tranzactii intre 200 USD si 1.000 USD si 1,5% pentru tranzactii peste 1.000 USD. Exista o taxa minima de 0,50 USD pentru tranzactiile sub 25 USD. De asemenea, pagina spune ca va exista o anumita raspandire intre preturile de cumparare si de vanzare. Taxele vor fi renuntate pana in 2021.

Pentru inceput, serviciul va functiona cu un furnizor de criptomonede existent in SUA, Paxos Trust Company.

Dar nu este prima aventura a PayPal in zona.

Compania a fost odata partener in moneda digitala Facebook a Balantei, dar a devenit prima care a iesit din alianta, la doar cateva luni dupa ce a fost anuntata.

Schema a fost controversata, atragand atentia autoritatilor de reglementare financiare din mai multe tari.

La inceputul acestui an, Facebook a fost raportat ca „regandeste” ideea pe fondul rezistentei.

Citeste si articolul :   Trump postează: „Nu vă temeți de Covid”, provocând discuții aprinse de Twitter