Doliu in lumea politica din Romania. S-a stins primarul unui mare oras.

Doliu in lumea politica din Romania. Primarul municipiului Calarasi, Daniel Dragulin, a decedat, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus.  Anuntul a fost facut de colegii de partid au transmis un comunicat.

„Ne exprimam regretul fata de disparitia dureroasa a colegului nostru Daniel Dragulin, primar al municipiului Calarasi in perioada 2012 – 2020, presedinte al filialei PNL Calarasi si vicepresedinte al PNL.

Partidul National Liberal transmite condoleante familiei indoliate si va pastra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreapta in spiritul valorilor liberale nationale pentru toti cei din jurul sau.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, se amentioneaza in comunicatul transmis de PNL.

Publicitate

Daniel Dragulin se afla internat la Institutul National „Matei Bals” si avea si alte afectiuni, precum diabet.

Ludovic Orban, mesaj dupa decesul primarului din Calarasi.

„Dan Dragulin, bunul nostru coleg si prieten a pierdut batalia pentru viata in Spitalul Matei Bals. A fost infectat cu coronavirus, el nu a mai putut, in ultima saptamana, sa participe la campanie si dupa terminarea alegerilor a luptat cu boala si, din pacate, a decedat in cursul acestei dimineti. E o pierdere mare pentru noi, Dan Dragulin a fost foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite in administratie si aceasta pierdere o resimtim din greu. Transmit familiei condoleante si faptul ca suntem alaturi de familie. Regret profund”, a spus, luni, Ludovic Orban.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 66 de cazuri si 11 decese in ultimele 24 de ore

„Dl. Dragulin era un om in putere, un om in activitate, un care si-a exercitat si functia de presedinte al filialei PNL Calarasi, functia de primar si-a exercitat-o in cele mai bune conditii. Nu stii niciodata ce efecte are virusul si e clar ca provoaca decese. Noi am tinut legatura cu dl director Streinu-Cercel permanent, am fost informat de evolutia starii de sanatate, de faptul ca a avut forme grave de manifestare si din nefericire s-a produs acest deznodamant”, a mai spus premierul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.