Cutremur major intr-o zona neobisnuita din Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Cutremur major in Romania. Un seism cu o magnitudine maricica a avut loc astazi, potrivit datelor transmise de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Cutremurul a avut loc intr-o zona neobisnuita.

Un cutremur cu magnitudinea 4 s-a produs sambata dimineata, la ora locala 9:29, in zona seismica Fagaras-Campulung, judetul Prahova, potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Publicitate

“INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI INCDFP TRANSMITE:

In ziua de 10 Octombrie 2020, la ora 09:29:47 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA FAGARAS-CAMPULUNG, PRAHOVA un cutremur cu magnitudinea ml 4.0, la adancimea de 64km.

Publicitate

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 36km S de Brasov, 56km NV de Ploiesti, 75km NE de Pitesti, 108km NV de Bucuresti, 120km SE de Sibiu, 166km N de Ruse, 174km SV de Bacau, 177km NE de Craiova, 191km V de Braila, 196km V de Galati”, transmite INCDFP

Citeste si articolul :   Petreceri din 15 mai. Scenariul organizatorilor de nunti

Si in cursul zilei de ieri a avut loc un cutremur in Moldova la granita cu Romania.

“In ziua de 09 Octombrie 2020 la ora 11:42:27 (ora locala a Romaniei) s-a produs in MOLDOVA, GRANITA CU ROMANIA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.2, la adancimea de 1km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 92km N de Iasi, 111km E de Chernivtsi, 156km NV de Chisinau, 160km N de Bacau, 161km SV de Vinnytsia, 162km S de Khmelnytskyi, 213km NV de Tiraspol, 217km SE de Ternopil, 222km SE de Ivano-Frankivsk, 271km S de Zhytomyr”, a fost comunicatul transmis de INCDFP

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.