Prima eleva din Bucuresti infectata cu COVID, marturie dureroasa: “E groaznic, am tremurat cand am vazut rezultatul…”

Prima eleva din Bucuresti care a fost confirmata cu COVID-19 face primele declaratii. Tanara le da un sfat tuturor tinerilor si nu numai.

„Va rog sa va ganditi la parintii si bunicii pe care ii aveti acasa”

Problema este ca numarul copiilor si adolescentilor pana in 19 ani infectati a trecut de 2.700, de la debutului anului scolar, si este in crestere. Aproape 400 de scoli sunt inchise, iar in Bucuresti peste 1600 de elevi se afla in carantina sau in izolare.

„Cand afli ca esti pozitiv e groaznic, am tremurat cand am vazut rezultatul, a fost un moment greu, psihic e foarte greu. Ma gandeam la familia mea. Mama a avut probleme de sanatate anul trecut. Tata a fost mai grav, eu numai la ei m-am gandit″, a spus Ana, eleva de 18 ani.

Publicitate

Ana este eleva in clasa a 12-a la Liceul Gheorghe Sincai din Capitala.  Ea a fost prima eleva din Bucuresti, confirmata cu virusul SARS-COV-2, la nici doua zile de la inceputul anului scolar.

Citeste si articolul :   Situatie disperata! Inca un spital a anuntat ca toate paturile de la Terapie Intensiva sunt ocupate

Cum au reactionat colegii tai?

“Initial nu am vrut sa le zic, majoritatea mi-au fost alaturi. M-am descarcat, am plans, m-am gandit ca daca cineva o sa fie depistat pozitiv din cauza mea, au aparut tot felul de frici″, a mai spus Ana.

Primul din familie care s-a imbolnavit a fost tatal fetei si tot el a fost cel care a avut o forma mai grava.

Te-ai speriat?

„Daa…m-am speriat mai mult pentru mama si tata, eu am avut incredere in corpul meu, ca sunt tanara si ma refac dar pentru parinti mi-a fost teama, ca sunt mai in varsta”, a declarat Ana.

Urmariti intregul reportaj pe Stirileprotv

Poveste Anei se repeta in mai multe familii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.