Doi adolescenti au fost impuscati in cap, in fata unui liceu din Ploiesti

Doi elevi de 16 si 17 ani au fost impuscati cu un pistol cu bile de un alt adolescent, marti la pranz, in fata unui liceu din Ploiesti. La fata locului s-a deplat un  un echipaj al Ambulantei care le-a acordat primul ajutor si i-a dus la spital. Motivele conflictului armat nu sunt cunoscute momentan.

In jurul orei 13.30, in fata Liceului cu profil tehnologic Ucecom, era un grup de adolescenti care se loveau si se imbranceau. Din pacate, cineva a scos pistolul si a tras. Doi baieti au fost raniti, iar restul s-au risipit in cateva momente. Politia audiaza martorii pentru a lamuri lucrurile.

„Din primele informatii va pot confirma faptul ca acest conflict nu are legatura cu activitatea scolara a tinerilor. Urmeaza sa cercetam si sa vedem exact care este motivul acestui conflict. In acest moment colegii mei au identificat posibilii agresori, urmand sa se realizeze depistarea acestora”, a spus Lavinia Radu, purtatorul de cuvant al ISP Prahova.

Cei doi elevi au fost dusi la spital pentru investigatii si ingrijire. Unul dintre baieti, elev in clasa a XI-a, este ranit la cap. Cel de-al doilea, cu un an mai mic, a fost lovit la gat.

„Copiii au fost raniti cu pistolul cu bile. Erau bine in momentul in care i-am vazut eu. Mi se pare anormal sa se intample astfel de lucruri, de aceea poate ca si parintii poate ca trebuie sa cunoasca orarul elevilor si sa stie cand anume ii trimit la scoala”, a spus Valentina Dragoi, cadru didactic.

Locuitorii din zona se plang ca altercatiile si certurile dintre elevii acestui liceu se tin lant si, deseori, in zona au loc batai intre adolescenti.

Localnic: „Sa stiti ca la copiii astia care sunt aici te astepti la orice, dupa felul in care vorbesc si se comporta te astepti la orice. Nu tine cont ca e om batran, ca e tanar, ei isi arata smecheria unul fata de altul.”

Cel care a apasat pe tragaci ar avea doar 14 ani, spun anchetatorii. Daca va fi gasit, el va trebui sa raspunda penal pentru gestul sau.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.