Medicul Monica Pop, avertizeaza: ” Nu-i credeti pe fatarnici. Neaga existenta COVID”

Medicul Monica Pop este revoltata pe cei care neaga existenta noului coronavirus si trage un semnal de alarma prin mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Iata mesajul integral:

Publicitate

“NU-I CREDETI PE FATARNICI!

NEAGA EXISTENTA Covid , DAR CUM AUD DE UN MEDICAMENT ANTI, DAU DIN COATE PENTRU A FACE ROST!
DESIGUR, SE SPECULEAZA SI SE EXAGEREAZA MULT, DAR, CA SA SPUNA CA NU EXISTA…POT MURI OAMENI! HALAL VEDETE…

Publicitate

Interesati-va despre cei “indragiti” de pe ecrane! Puteti avea surprize enorme!

Daca EI cred ca nu exista boala, ce sa trateze?! Fatarnicie iar si iar! Au destui fani! Naivi si/sau…si total dezinformati!
Va pacalesc( mint) cu zimbete false, cu minciuni in interviuri, (nu va puteti inchipui cit mint), cu victimizari departe de adevar!

Si cu biografii romantate, lipsite de adevar!

Cu “laude” de tip ” eu fumez de la 13 ani”!!! Bravo, halal exemplu pt fanii copii si tineri!! Talent de a insela, credibil, ( asta le e meseria), cu carul! Asta e ” educatia” pe care o transmit!!! Cei care-i cunosc zimbesc amar, ii stiu mitomani si foarte interesati in general, dornici de publicitate, mai ales, pt care ar face orice! Cu orice pret! NU LE PASA CIT RAU FAC!

Citeste si articolul :   Tanara care a trecut prin iadul COVID, reactie dura dupa declaratiile Flaviei Grosan: "Consider mesajul dnei Grosan extrem de nociv in acest moment - poate chiar criminal"

Caracter?! De ce? Cui mai foloseste?”, scrie Monica pop pe pagina sa de Facebook.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.