Scandal mare la Blagesti. Dosar penal pentru Viorel Stegaru. Ce a facut sotul Vulpitei

Scandal mare la Blagesti! Viorel Stegaru a atacat o echipa de la Romania TV cu pari si bate, sambata, in timp ce facea o transmisiune in direct. Nici tatal lui Viorel nu s-a lasat mai prejos si s-a napustit asupra cameramanului Romania TV. Politia a intervenit imediat. Cei doi barbati violenti sunt audiati dupa ce i-au atacat pe jurnalisti intr-un spatiu public.

Politistii din Vaslui au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente. In acest context  Viorel Stegaru, sotul “Vulpitei“, si tatal sau au fost audiati la Politie, dupa ce au fost filmati in timp ce s-au napustit cu bate si bolovani asupra echipei Romania TV. Anchetatorii fac cercetari in acest caz.

Catalin Gradinaru, corepondentul Romania TV realiza, sambata, o transmisiune in direct din localitatea vasluiana Blagesti, din fata locuintei lui Viorel Stegaru si a sotiei sale, Veronica.

Viorel a inceput sa arunce cu pari din lemn si pietre asupra echipei care filma. Impreuna cu tatal sau, sotul “Vulpitei” a iesit din curte si s-a napustit asupra jurnalistilor.

Cameramanul Romania TV a fost lovit cu un par in cap in timp ce filma.

“Mi-am vazut viata pusa in pericol. E ciudat. Suntem pe domeniul public”, a declarat cameramanul Romania TV.

Catalin Gradinaru a spus ca incidentul a avut loc pe ulita din Blagesti, adica pe domeniul public.

“Viorel si familia sa se cred stapani pe ulitele din Blagesti. Nici nu ne-am apropiat de poarta lor”, a declarat Catalin Gradinaru.

La fata locului a intervenit politistii care il interogheaza pe Viorel Stegaru si pe tatal acestuia, care sunt acuzati ca i-au atacat pe jurnalisti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.