VIDEO. S-a nascut bebelusul genial! La doar 10 saptamani i-a spus “te iubesc” mamei. Reactia parintilor

S-a nascut un geniu. Imaginile cu bebelusul de doar 2 luni care vorbeste cu mama sa face inconjurul planetei.

“Incredibil, a zis te iubesc. Nepotelul meu de 10 saptamani e un geniu”, s-a entuziasmat pe Instagram britanica Lara Skadsen.  Bunica bebelusului este cea care a inregistrat incercarea reusita a micutului de a repeta cuvintele dupa mama sa.

Mama Keisa Cameron, din New York, il tinea in poala pe baietelul ei Ronan si ii spunea „Te iubesc”. Bunica lui, Lara Skadsen filma momentul in care bebelusul i-a repetat cuvintele mamei.

Articolul continuă după reclame

Publicitate

Bunica a impartasit clipul cu nepotelul „Nepotul este un geniu!’, a spus ea.

Internautii au ramas uimiti, iar unii au comentat „OMG! A repetat literalmente ceea ce ai spus. Continua sa vorbesti cu el ca un adult, va fi un geniu”.

Un altul a comentat: „El este„ de ce va sperieti? ”, In timp ce un al treilea glumea„ Copiii din 2020 vin cu un nou upgrade ”.

Citeste si articolul :   Cea mai tanara victima a virusului din Romania, un baietel de 4 luni. Micutul avea comorbiditati accentuate

Se pare ca vorbaretul Roan invata intr-un ritm rapid, majoritatea bebelusilor fiind asteptati sa spuna doar cuvinte scurte precum dada, mama, papa, si asta sigur nu la 10 saptamani.

Credem ca acesta este cel mai dragut lucru intamplat vreodata! Sa le traiasca, sa fie sanatos si sa se bucure de el!

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.