Mirela Vaida, probleme noi de sanatate: “Nu pot respira…”

Mirela Vaida si-a speriat colegii cand a inceput sa stranute pe platou. Cum tusea si stranutul sunt si simptome ale noului virus, apropiatii s-au ingrijorat. Antena 1 a trecut prin momente grele cand mai multe vedete au fost depistate pozitiv.

Chiar si la Acces Direct au fost depistate mai multe persoane cu COVID-19, printre care si Veronica si Viorel Stegaru.

De aceasta data nu este vorba despre coronavirus, iar Mirela Vaida a tinut sa spuna ce se intampla cu ea.

Publicitate

„Cred ca sunt putin nazala. Cred ca e ceva cum ambrozia, cred ca e in floare acum. Nu pot dormi noptile, nu pot respira, nu pot face nimic. Probabil ca stiti unii dintre dumneavoastra e nenorocire. Daca ai o rinita alergica si alergie la ambrozie sau la orice altceva esti nenorocit”, a spus Mirela Vaida.

Publicitate

Prezentatoarea de la Acces Direct a mentionat ca nu este vorba despre o raceala.

„Nu sunt racita. Si cand stranut saracii colegi, ca va dati seama, nu mai ai voie acum sa mai faci nimic. Ce sa mai stranuti? Asa se uita toata lumea la mine, eu la ei si spun e rinita. Despre asta e vorba. Sper sa fie doar atat”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.