Noemi si Mihai Mitoseru, din nou impreuna. Andreea Mantea a dat vestea

Mihai Mitoseru si Noemi au divortat acum noua luni. Potrivit anuntului facut de Andreea Mantea, cei doi s-ar fi impacat si formeaza iar un cuplu.

Andreea Mantea a anuntat in direct ca Mihai Mitoseru este iar cu Noemi, femeia cu care avea o relatie de peste 13 ani. Cei doi au divortat in luna noiembrie 2020, dar se pare ca sufereau dupa ce luasera aceasta decizie.

„Am inteles ca s-a impacat cu sotia. Felicitari! Ma bucur de tine, Mihai, si mai stai si tu pe acasa ca sa nu va despartiti”, a spus Andreea Mantea, invitata la Teo Show.

Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului

„13 ani inseamna o viata intreaga. E greu, cel mai nasol e ca nu exista un motiv real, nici noi nu stim exact de ce ne-am despartit. Banuiesc ca faptul ca am fost fiecare cu treaba lui in ultima perioada… ea sta 20 de ore la munca, eu sunt plecat tot timpul cu filmari sau spectacole.

Publicitate

Asta a fost principala problema. Suntem si orgoliosi, si Raci amandoi, niciunul nu lasa de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred ca cel mai bun lucru pe care l-am facut a fost sa o invit la divort”, a spunea Mihai in toamna anului trecut.

Camelia Mitoseru spera intr-o impacare.

„Voi stiti ca eu nu stau cu ei! Eu ma duc atunci cand ma cheama, cand vin la mine sau cand ne intalnim pe undeva. Dar si mie mi-au lasat impresia ca se iubesc foarte tare. Parerea mea este ca si acum se iubesc….

Asa o fi soarta lui, ca fiecare avem o soarta. Eu simt ca ei se impaca. Vor divorta, pentru ca vor amandoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cat de rau este fara celalalt. Sa se duca! S-ar putea dupa aceea sa se impace. Sunt foarte afectata.”, spunea mama lui Mihai, anul trect.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.