Alin Oprea, rupe tacerea si face dezvaluiri despre Larisa: ”Sotia mea isi gasea consolarea in bratele altor barbati.”

Alin Oprea si Larisa au divortat. Se pare ca principalul motiv al despartirii ar fi infedelitatea artistului. Larisa si cei doi copii au decis sa-l excluda din viata lor.

Dupa acuzatiile aduse de sotia sa, solistul trupei ”Talisman” rupe tacerea si face noi dezvaluiri. El spune ca responsabila de divort este Larisa, femeia cu care are doi copii si care l-a inselat adesea.

”Sotia mea isi gasea consolarea in bratele altor barbati. Am fost inzestrat cu o putere de sacrificiu iesita din comun, reusind sa suport un temperament coleric, un caracter dominator si agresiv, acceptand pana si rautatea, minciuna si manipularea. Toate acestea insa pana la momentul descoperirii infidelitatilor ei”, a spus Alin Oprea

”O perioada de peste 5 ani telefoanele societatii a carui administrator eram si care avea ca obiect de activitate organizarea unor evenimete cultural artistice publice, au fost monitorizate de catre institutii abilitate ale statului (ascultari telefonice, interceptari de mesaje, inregistrari ambientale etc). Motivul invocat a fost cercetarea unor institutii publice vizand anumite personalitati politice. Doua dintre telefoanele societatii erau in folosinta mea si a sotiei in toata aceasta perioada. La finalizarea cercetarilor si dupa casarea tuturor dosarelor in cauza, am fost contactat de catre un reprezentant care raspundea de arhiva digitala stocata in serverele institutiei, informandu-ma ca pot consulta in termen de doua saptamani toate elementele audio, video si text, care ne vizau pe amandoi. Am acceptat invitatia din pura curiozitate, insa in momentul in care am fost pus fata in fata cu adevarul gol-golut, am avut parte de socul vietii mele: infidelitatile femeii care imi jurase credinta”, a mai spus artistul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.