Horoscop 30 august-5 septembrie, prezentat de Mariana Cojocaru. Karma negativa, Marte da peste cap destinele zodiilor

Horoscop 30 august-5 septembrie. Cunoscutul astrolog, Mariana Cojocaru vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodia ta in perioada urmatoare.

Iata ce spune Mariana Cojocaru:

“BERBEC

Berbec – Desi Soarele este in Fecioara, aspectul central al saptamanii viitoare este dat de cuadratura pe care planetele din Berbec le face cu planetele din Capricorn. Cum in Capricorn este si Luna la debut de saptamana, in rezonanta cu Saturn Retrograd, Pluton Retrograd si Jupiter Retrograd va spun ca multi nativi ai zodiacului, indiferent de zodia in care s-au nascut vor fi cu destinul lor in deriva…

Publicitate

TAUR

Taur – Rezonarea Lunii Albe cu Pluton Retrograd, Saturn Retrograd si Jupiter Retrograd din Capricorn si opozitia Lunii cu Venus din Rac va afecteaza relatiile de orice natura. Fie ca sunt de dragoste, de familie, socio-profesionale, aspectele se dovedesc nefaste si marcheaza blocaje karmice, greu de inteles si de depasit de unii singuri. Sanatatea este si ea marcata de opozitie fie la voi, fie la cineva apropiat.

GEMENI

Gemeni – Cuadratura Soarelui natal cu Soarele progresat din Fecioara se pare ca nu va da liniste. Marcajul karmic este unul puternic si este dat de influentele de la berbec si taur, in vreme ce Axa Karmica este in Gemeni si Sagetator. Cumpenele vor fi greu de depasit si, numai dupa ce veti intelege cum le aveti inscrise pe karma personala/de cuplu/amor. Afecteaza cariera.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 4-10 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Karma negativa pentru trei zodii

RAC

Rac – Opozitia lui Venus cu Luna si cele trei planete retrograde din Capricorn va atentioneaza in primul rand asupra sanatatii si apoi asupra planului sentimental(dragoste). La unii ordinea poate fi inversata. Un lucru este cert: nu mai este nicidecum linistea dinaintea furtunii si, barierele vor fi greu de inlaturat de unii singuri. Misiunea karmica neinteleasa va poate da de acum mari batai de cap.

LEU

Publicitate

Leu – Capacitatea voastra de adaptare la o astfel de perioada este foarte dificila. De ce? Fiind zodie fixa, planetele care sunt acum in zodii cardinale va sunt incomode. Marcajul este pe cariera, dragoste(relatiile pe care le considerati compatibile se vor dovedi incompatibile), business si, nu in ultimul rand, sanatate. Pentru a evolua inclusiv spiritual va trebui sa stiti ce misiune karmica ati primit de la nastere…

FECIOARA

Fecioara – Unele si unii nativi pot avea probleme cu justitia sau creionate de faptul ca nu au ales bine sau corect in dragoste. Copiii reprezinta un punct sensibil, pentru ca traim vremuri tulburi si nu veti sti cum sa-i orientati corect(cuadratura Soarelui cu Axa de Destin din Gemeni si Sagetator).

Citeste si articolul :   Cine este Ioana Marcu, femeia care l-a facut tatic pe Ciprian Marica. Au doi copii impreuna

BALANTA

Balanta – Lilith si Marte in Berbec, ambii malefici rup relatii… Aveti mare grija in special la capitolul dragoste! Marte e motor si coordonator astral al compatibilitatii si poate juca feste.

SCORPION

Scorpion – Atacurile pe destin va pot arunca exact ca Foarta Centrifuga intr-o Vale a Plangerii. Cum multi nu constientizati ca alegerile pe care le-ati facut in trecut, inclusiv in dragoste sau cariera, sunt stiute Sus, cautati cai de eliberare…

SAGETATOR

Sagetator – S-a schimbat complet structura de compatibilitate de cativa ani buni incoace. Primele tensiuni nu inceteaza sa apara. Asadar, grija mare si la dragoste si aici!

CAPRICORN

Capricorn – Saptamana debuteaza cu patru planete in constelatia voastra, cap de lista fiind acum Luna. Opozitia cu Venus din Rac si cuadraturile cu Lilith, Marte si Kiron retrograd din Berbec va infraneaza in intelegerea si atingerea obiectivelor propuse(dragoste, cariera, sanatate, etc). Marcajul este karmic si extrem de profund, caci fiecare Capricorn are o karma personala,diferita de aspectele generale.

VARSATOR

Varsator – Fiti si voi cu mare bagare de seama la alegerea unui partener de viata si numai… Va pot da un singur sfat care e de altfel si foarte important: Nu e de joaca cu destinul incompatibil!

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania, joi, 4 iunie 2020. Bilantul oficial de la ora 13:30

PESTI

Pesti – Cuadratura lui Neptun Retrograd cu Axa Karmica e aidoma unui labirint …minat de destin. Nu va afecteaza doar pe voi, ci si celelalte semne zodiacale, deci si pe cei dragi voua: Gemeni, Sagetator(Axa Karmica), Fecioara(opozitia cu Soarele), Berbecul, Capricornul, Balanta, Racul, Leul, Taurul, Varsatorul pe zone ce tin de orientare, studii, cariera, amor, sanatate.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.