Doliu in cinematografia internationala. S-a stins la doar 43 de ani, de o boala crunta

Doliu in lumea filmului. Actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din filmul “Black Panther”, a decedat la doar 43 de ani. Actorul fusese diagnosticat cu cancer de colon. Informatia a fost confirmata de familia actorului in aceasta dimineata.

Boseman se lupta de patru ani cu aceasta boala crunta, dar a tinut secreta toata suferinta sa.

Fanii ii spuneau REGELE, dupa rolul memorabil al Regelui T’Challa din Wakanda.

Actorul a fost in acelasi timp razboinicul supereroul Black Panther. Filmul care a fost lansat in anul 2018 a fost a fost prima pelicula dedicata unui supererou de culoare si prima productie de acest gen nominalizata pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Pe langa rolul de Black Panther, actorul a obtinut propriul sau film Marvel, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucator de baseball Jackie Robinson si cantaretul James Brown in filmele biografice „42” si, respectiv, „Get On Up”.

Actorul trebuia sa apara intr-un al doilea film Black Panther, care inca se filmeaza. Ultima sa aparitie au fost in „Da 5 Bloods”, de Spike Lee, pe Netflix.

Citeste si articolul :   Cand va lua sfarsit epidemia de coronavirus din Italia. Anuntul facut de un cunoscut virusolog

Boseman s-a nascut in Carolina de Sud,a absolvit Universitatea Howard si a avut mici roluri in televiziune inainte de a fi distribuit in primul sau film de la Hollywood in anul 2013.

Autor