Doliu in cinematografia internationala. S-a stins la doar 43 de ani, de o boala crunta

Doliu in lumea filmului. Actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din filmul “Black Panther”, a decedat la doar 43 de ani. Actorul fusese diagnosticat cu cancer de colon. Informatia a fost confirmata de familia actorului in aceasta dimineata.

Boseman se lupta de patru ani cu aceasta boala crunta, dar a tinut secreta toata suferinta sa.

Fanii ii spuneau REGELE, dupa rolul memorabil al Regelui T’Challa din Wakanda.

Publicitate

Publicitate

Actorul a fost in acelasi timp razboinicul supereroul Black Panther. Filmul care a fost lansat in anul 2018 a fost a fost prima pelicula dedicata unui supererou de culoare si prima productie de acest gen nominalizata pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Pe langa rolul de Black Panther, actorul a obtinut propriul sau film Marvel, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucator de baseball Jackie Robinson si cantaretul James Brown in filmele biografice „42” si, respectiv, „Get On Up”.

Actorul trebuia sa apara intr-un al doilea film Black Panther, care inca se filmeaza. Ultima sa aparitie au fost in „Da 5 Bloods”, de Spike Lee, pe Netflix.

Citeste si articolul :   Celebritati care au ucis oameni

Boseman s-a nascut in Carolina de Sud,a absolvit Universitatea Howard si a avut mici roluri in televiziune inainte de a fi distribuit in primul sau film de la Hollywood in anul 2013.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.