Irina Loghin, de urgenta la spital. Sotul si fiul artistei, testati pozitiv

Indragita solista de muzica populara, Irina Loghin, se afla internata, impreuna cu familia la Institutul “Matei Bals”.

Ion Cernea, sotul artistei, si fiul lor, Ciprian Cernea, impreuna cu sotia acestuia, au fost testati pozitiv cu covid- 19. Potrivit primului test, solista nu are coronavirus. Totusi, ea a ramas internata in spital, chiar daca protocolul prevede ca doar bolnavii infectati cu noul COVID-19 pot ramane internati in spital.

Publicitate

Irina Loghin are parte de un program preferential, chiar daca ar trebui sa fie lasata sa mearga acasa. “Am venit sa fac toate analizele pentru ca sotul meu a iesit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare si acum indiferent cum o sa iasa, sunt asimptomatica sigur. Am miros, nu tusesc, nu am febra, am pofta de mancare. Vreau sa ma asigur sa fac investigatiile la spital care trebuie”, a spus Irina Loghin.

“Imi vine sa ies pe geam sa plec ca nu-mi place sa stau inchisa, e un parc asa frumos in curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine si curatenie eu credeam ca e ingaleala, este ordine ordine, parca nu sunt internati oameni pe aici”, a mai spus  Irina Loghin

Sotul si fiul meu sunt bine, suntem asimptomatici. Nu ne-a disparut mirosul, nici apetitul de mancare, absolut nimic.

Sunt bine, multumim lui Dumnezeu, sa fie toata lumea asa. Intr-adevar ce am vazut pe aici, intr-adevar, bolnavi multi. E de durata, trebuie sa ne luptam ani si ani cu virusul asta”, a mai spus artista.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.