A nascut Lili Sandu. Prima imagine cu bebelusul

Fericire mare pentru Lili Sandu. Vedeta a devenit pentru prima oara mama, la 41 de ani! Actrita a nascut un baietel. El a foist deja ”botezat” Thomas Jay.

Baietelul artistei si al lui Silviu Tolu estr perfect sanatoas. Bebelulsul a venit pe lume la o maternitate privata din Bucuresti si a avut la nastere 3.3 kilograme si 52 cm.

Lili Sandu se simte foarte bine si a transmis chiar si primul sau mesaj

”Atunci cand viata capata un sens! Miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! M-a facut sa traiesc cele mai intense emotii pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Ii multumim lui Dumnezeu pentru o asa mare binecuvantare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”

Publicitate

”Ce repede au trecut aceste 9 luni.De multe ori imi inchideam ochii si ma imaginam alaturi de tine, facand tot felul de activitati inclusiv construind castele de nisip si balacindu-ne in apa marii…

Azi, ai vazut marea prin ochii mei si ai simtit prin mine sentimentul de libertate… Este cel mai minunat sentiment alaturi de cel al iubirii. In ciuda greutatilor prin care trecem acum, in ciuda oricaror greutati, voi face tot posibilul sa-mi pastrez promisiunea fata de tine, aceea de a te incuraja sa fii mereu liber sa devii tu”, a mai scris Lili Sandu.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.