Tesamentul lui Emi Pian, cine preia conducerea clanului

Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, a decedat pe 4 august dupa o rafuiala la un joc de barbut. Testamentul liderului clanului Duduianu este scris de „legile” romilor, care se intreaba cine va prelua conducerea gruparii infractionale. Tatal acestuia, Nicolae Duduianu este arestat si iesit din inchisoare cu permisie doar pentru a participa la funerariile fiului sau.

Se anunta razbunari crunte pentru asasinarea lui Emi Pian si un testament ar fi fost lasat de supranumitul „Sef al Romaniei” sau „Regele”, inainte ca acesta sa moara. Legile tiganesti si regulile clanurilor sunt aparent simple de inteles. In momentul in care unul dintre lideri piere, conducerea este preluata de urmatorul cel mai in varsta barbat din familie.

In familia Duduianu singurul capabil sa duca testamentul familiei mai departe, era deocamdata Emi Pian, dupa moartea acestuia sefia clanului este incerta, dar testamentul va dezvalui cine va prelua conducerea.

Publicitate

Tesament Emi Pian, cine preia conducerea clanului Duduianu

Un apropiat al clanului Duduianu a declarat pentru HUFF.ro ca unul dintre fratii plecati in strainatate va prelua temporar conducerea clanului Duduianu, cel mai temut din Romania unul din cele mai vechi din Bucuresti.

„Fratii lui Emi Pian au inceput sa ajunga in Romania pentru a participa la inmormantare. Din ce stiu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit sa dezvaluie numele fratelui). Razbunarea va fi mare si crunta. In tiganie nu exista testament ca la romani, acest lucru se va face pe baza de ierarhie. Din inchisoare Nicolae Duduianu (tatal lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lasa averea pierduta.”, a declarat in exclusivitate sursa noastra.

Milioane de euro imprumutate, „testamentul” nu scapa debitorii de datorii

Citeste mai multe pe huff.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.