Nelu Tataru, prima reactie dupa ce a fost umilit de Alexandru Rafila

Prof. Alexandru Rafila, reprezentatul Romaniei la OMS, a izbucnit in ras cand a auzit declaratiile ministrului Nelu Tataru despre pandemia de COVID-19.

Totul s-a intamplat in emisiunea „Mariu Tuca Show”, cand Rafila a auzit declaratiile ministrului Nelu Tataru.

„Stiu ca dumneavoastra va pricepeti la trenduri, la platouri, ca am vorbit o jumatate de ora despre asta. A venit declaratia prietenului dvs Nelu Tataru: ‘Suntem pe acel trend crescator, dar scazand ca si intensitate a cresterii numarului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem in scadere – suntem in momentul in care, daca respectam urmatoarele saptamani niste lucruri, ar trebui sa ajungem la un platou. Eu as vrea sa se stabileasca la 1200, 1300, dar el se poate stabili la 1500.

Dar 1500 la 10 zile inseamna inca 300 de cazuri la ATI in plus’. Citesc de azi dimineata, cu pixul in mana, si nu reusesc. Dle profesor, subliniati cu pixul rosu ceva, dati-mi ceva sa inteleg”, a mentionat Marius Tuca in timpul interviului.

Profesorul a izbucnit in ras si nu se putea opri.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prima reactie

“Am pretentia de la cei care inteleg mesajul meu sa-l poata transpune pe intelesul tuturor, daca eu nu am reusit”

“Nu am discutat cu profesorul Rafila in ultimele zile. Noi avem un Comitet stiintific care ne prezinta zilnic evaluarile pe care le raporteaza si Comitetul pentru Comunicare Strategica. Cred ca dumnealui si-a dat seama, poate dupa emisiune, si va incerca sa explice tocmai explicatiile pe care eu le-am dat privind evolutia pe trendul ascendent, dar ascendentul manifestandu-se de la o zi la alta cu un numar mai mic de cazuri, chiar daca este in crestere progresiva. Ma repet, am pretentia de la cei care inteleg mesajul sa-l poata transpune pe intelesul tuturor daca eu nu am reusit”, a spus Tataru.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.