Un nou cutremur in Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Un nou cutremur a avut loc astazi zona seismica Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 3,3 si s-a produs la adancimea de 90 km.

Confoarm comunicatului Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), cutremurul s-a produs in apropiere de mai multe orase.

Publicitate

Astfel, seismul a avut loc la 80 km E de Brasov, la 95 km S de Bacau, la 99 km NE de Ploiesti, la 15 km V de Galati, la 150 km N de Bucuresti, la 169 km NE de Pitesti.

“INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI INCDFP TRANSMITE:

Publicitate

In ziua de 02 August 2020, la ora 12:46:23 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.4, la adancimea de 80km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 77km E de Brasov, 94km NE de Ploiesti, 100km S de Bacau, 116km V de Galati, 117km NV de Braila, 145km N de Bucuresti, 165km NE de Pitesti, 181km SV de Iasi, 191km E de Sibiu, 209km N de Ruse”

Citeste si articolul :   Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins la doar 59 de ani

Cutremurul este al treilea inregistrat in ultimele zile, dupa ce sambata, tot in zona Vrancea, au mai fost doua seisme cu magnitudinea de 3.2, respectiv 2,3.

Cel mai puternic seism din Romania, in acest an, s-a produs la data de 31 ianuarie, in judetul Vrancea, la o adancime de 121 de kilometri, si a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimtit si la Bucuresti.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.