Horoscop cu Neti Sandu, 30 iulie. Joia Alba aduce fericire si noroc pentru trei zodii.

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Celebrul astolog vine cu vesti pentru toate zodiile.

Ia ce spune Neti Sandu:

“HOROSCOP 30 IULIE 2020 BERBEC

O sa le faceti program copiilor, daca nu-i duceti la gradinita, si nici la scoala, poate ii indrumati sa practice un sport. Poate reconditionati o casa din alta zona, ca sa aveti unde sta la aer curat, sau inchiriati pentru o vreme sa va duceti cu familia, ca sa va simtiti la adapost.

Publicitate

HOROSCOP 30 IULIE 2020 TAUR

Poate mai faceti unele schimbari in locuinta, sa mai eliberati spatiul, sa va simtiti si mai in largul vostru acasa.
Se poate sa-ncepeti un training online, sa va-mbogatiti cunostintele intr-un domeniu si sa fie un plus la capitolul – profesie.

HOROSCOP 30 IULIE 2020 GEMENI

O sa va-ncercati sansele intr-o noua relatie de cuplu si o sa va bucurati de o viata fericita in doi. O sa reluati niste activitati de grup ca sa puneti in opera ideile, sa iasa ceva din mainile voastre si sa si socializati in acelasi timp – cu distantare cu tot.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 mai 2022. Taurul trebuie sa invete din greselile din trecut

HOROSCOP 30 IULIE 2020 RAC

Relatia cu partenerul de cuplu se-mbunatateste pe zi ce trece si o s-aveti toate motivele sa faceti planuri de casatorie. Se pare c-o sa faceti rost de niste bani dintr-o colaborare si exista posibilitatea sa va duceti la alt serviciu, numai s-aveti curaj sa faceti pasul.

HOROSCOP 30 IULIE 2020 LEU

E cineva care vrea sa va revada si o sa faceti cumva sa va-ntalniti, chiar daca-aveti program incarcat. Pareti motivati sa va apucati de proiecte noi, sa faceti un salt in cariera si sa va si reprofilati dac-o sa fie cazul, c-aveti resurse interioare pentru asa ceva.

HOROSCOP 30 IULIE 2020 FECIOARA

Se poate sa reluati o preocupare de timp liber si sa va bucurati de prezenta unor oameni cu care-aveti multe in comun. E posibil sa castigati niste bani si o sa faceti un tur de orizont, sa va-nnoiti garderoba, treceti si pe la tuns, coafat, dati un refresh.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 martie 2023. Scorpionul va reusi in tot ce isi propune

HOROSCOP 30 IULIE 2020 BALANTA

O sa va-ntalniti cu cineva care vrea sa colaborati, daca o sa fiti si voi de acord si o sa fie un castig reciproc. O sa primiti un aviz favorabil si o sa va rezolvati o problema importanta, sa va luati si banii pe care nu i-ati primit atunci cand trebuia, in mod legal.

HOROSCOP 30 IULIE 2020 SCORPION

O sa iesiti la rampa cu ceva nou si o sa va sporiti veniturile, faceti voi ceva care sa va scoata din anonimat. Se poate sa mai vina de undeva un supliment financiar si sa va descurcati cu toate cheltuielile in care includeti si un eventual concediu.

HOROSCOP 30 IULIE 2020 SAGETATOR

O sa intrati la cheltuiala c-ati pus ochii pe niste lucruri care va sunt de mare folos la voi acasa – si poate sunt mai ieftine. Va invita cineva la plimbare prin tara, si o sa revedeti oameni si locuri de care va leaga amintiri frumoase si poate va bate gandul sa va mutati acolo.”

Citeste si articolul :   Luna Albastra in aceasta seara. Mihai Voropchievici: "Luna aceasta apare atunci cand trebuie, nu e nimic intamplator"

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.