Dani Otil si-a iesit din pepeni: ”Nu ziceai ca nu exista? Acum ti-ai dat seama? Bravo, ma!”

Dani Otil a dezvaluit ca unele persoane din jurul sau nu cedeau in existenta coronavirusului, pana avum cateva zile.  Dintr-o data isi inchid firmele si isi baga angajatii in izolare, din cai=uza noului virus.

”Ma deranjeaza oarecum faptul ca oameni din jurul meu care, pana acum cateva zile erau ”nu exista, nu exista”, desi s-au spalat pe maini asiduu in alea doua luni cat erau cu nevasta acasa si apoi au uitat, acum, cand se strange latul, sunt intr-o agitatie: ”Sa inchidem firma! Dani, am vorbit, eu inchid”.

Articolul continuă după reclame

De ce? ”Avem un caz intr-o familie a unui coleg, inchidem firma”. Pai zic: Acum…? ”Nu ma intereseaza, eu inchid, trec din nou in izolare”. Pai nu zisesi ca nu exista? ”Ba da, exista! Exista, am vazut, mi-a trimis poze din spital, eu acolo nu ma duc, are si gandaci, sunt si sandvisurile proaste, nu ma duc”. Zic: Ba, dar acum ti-ai dat seama? ”Acuma, da!”. Pai ai postat ca nu exista! ”Am sters postarea”. Bravo, ma!” a spus in cadrul emisiunii ”Neata, cu Razvan si Dani”, Dani Otil.

Citeste si articolul :   Un celebru artist din Romania a fost testat pozitiv cu COVID-19! E in stare grava si se afla la Terapie Intensiva

Dani Otil, despre cei externati la cerere.

Publicitate

”Nu uitati ca, din primul suflu, aproape o mie de romani care trebuiau sa stea in spital, pe semnatura lor, s-au cerut acasa. Credeti ca oamenii aia n-au mers sa-si ia tigari, la magazin?” a intrebat Otil.

”Evident ca locului n-au stat, ca doar nu avem noi simt civic, ca nu suntem suedeji, ce prosti suedejii”, a spus, ironic, Dani.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.