Inca un cadru medical, rapus de noul virus. Avea 49 de ani: “Ionica este, din nefericire, o noua victima a virusului ucigas”

Inca un cadru medical, rapus de noul virus. Virusul face victime si in randul cadrelor medicale din Romania. Noul coronavirus a lovit in plin in prima categorie profesionala expusa la imbolnavire.  Pana acum, 12 cadre medicale au decedat rapuse de noul Coronavirus.

Un asistent medical, in varsta de 49 de ani, din judetul Vrancea s-a stins din cauza noului virus. Asistentul lucra la spitalul din Vidra si era liderul filialei locale a Federatiei Sanitas.

Ionica Potop, asistent medical, a decedat sambata. Barbatul era internat in spital, iar sambata starea sa s-a agravat. Cadrele medicale de la Institutului National de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucuresti nu au mai putut sa faca nimic.

Decesul asistentului medical a fost anuntat pe pagina de Facebook de colegii de la Federatia Sanitas.

„Cu imensa tristete aducem un ultim omagiu colegului nostru IONICA TAFTA POTOP, asistent medical si lider SANITAS la Spitalul N.N.Saveanu din Vidra, judetul Vrancea. Ionica este, din nefericire, o noua victima a virusului ucigas”, scrie in mesajul de condoleante postat pe pagina de Facebook.

Citeste si articolul :   Un nou cutremur in Romania, in aceasta dimineata. Unde s-a produs seismul si ce magnitudine a avut

Și colegii deplâng moartea prematură a asistenului medical.

“S-a stins unul dintre cei mai buni asistenţi medicali pe care i-a avut Spitalul Vidra vreodată, un bun şi drag coleg, un OM cu suflet frumos, un OM care nu ştia să refuze vreodată pe cineva… IONICĂ POTOP.

Drum lin printre îngeri, Ionică, Dumnezeu să te odihnească, iar tu să ne ierţi pe noi, poate că am fi putut face mai mult pentru tine…

Mi-e sufletul greu, cuvintele dor, multe lacrimi laşi în urma ta, colega, o soţie frumoasă, un copil reuşit, să le dea Dumnezeu putere, iar tu să-i veghezi totdeauna din ceruri…”, a scris o colegă pe Facebook.

Potrivit statisticior, Judetul Vrancea este unul dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus. De la debutul epidemiei 1.343 de persoane s-au infectat cu Sars Cov 2, dintre care 76 au murit din cauza virusului.

Lupta cu noul coronavirus este departe de final. Sunt tot mai multe cazuri raportate si decese

Autor