Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru toti romanii! Ce urmeaza dupa ce sambata s-au inregistrat 698 de noi cazuri de covid-19, cel mai mare numar de la declansarea pandemiei

Ludovic Orban a transmis un nou mesaj in cara face apel la romani sa respecte regulile si masurile ce privesc oprirea raspandirii noului virus. Premierul spune ca tara noastra se afla intr-un moment in care numarul de infectari cu coronavirus trebuie “sa ne ingrijoreze”.

“Fac un apel catre romani sa respecte regulile, sa inteleaga ca suntem intr-o situatie in care numarul de infectari trebuie sa ne ingrijoreze si mai transmit un mesaj: atunci cand un cetatean roman nu respecta regulile si se pune in pericol, risca sa se imbolnaveasca nu numai el. Atunci cand se imbolnaveste, se pune in pericol nu numai pe sine, ci ii pune in pericol pe toti cei apropiati lui, in primul rand familia – sotia, copiii, parintii – prietenii, colegii de birou, pentru ca virusul nu iarta pe nimeni, iar in momentul in care o persoana este infectata pentru ca nu a respectat regulile riscul de transmitere a virusului catre cei apropiati este maxim”, a declarat premierul.

Orban spune ca Guvernul nu-si doerste impunerea de noi restrictii care sa afecteze economia

Citeste si articolul :   Veste buna pentru locuitorii Capitalei. Se ridica unele restrictii

“Obiectivul nostru este acela de a nu mai lua nicio masura care sa afecteze negativ economia, tocmai pentru a nu afecta nivelul de viata, locurile de munca, afacerile romanilor. Acest lucru va fi posibil doar printr-o implicare, printr-un comportament responsabil din partea fiecarei companii, fiecarei institutii si a fiecarui cetatean roman”, a mai spus Orban.

Autor