Mirela Vaida, foc si para pe Vulpita. Adio telenovela de la Acces Direct. Veronica isi face bagajele

Se termina telenovela de la Acces direct? Se pare ca da. Protagonista emisiunii, Veronica Stegaru s-a decis sa plece de unde a venit, adica la Blagesti. Vulpita a fost cea care i-a spus Mirei Vaida ca nu mai vrea sa-si continue casatoria cu Viorel si ca pleaca in satul natal.

Adio telenovela de la Antena 1! Vulpita se marita.

Veronica nu mai vrea sa mai apara la tv si a decis sa se intoarca acasa. Surpriza mare, Vulpita vrea sa inceapa o noua relatie alaturi de Vasile, un barbat care are doi copii dintr-o relatie anterioara. Mirela Vaida a aflat ce s-a intamplat.

La Acces Direct ar fi sunat fosta iubita a barbatului si a spus tot. Vasile vrea sa se casatoreasca cu Vulpita. Veronica nu a recunoscut: „Nu este acelasi Vasile. Nu pot sa dau numele lui. E mai tanar ca Viorel”, a mentionat Vulpita.

Publicitate

Mirela Vaida a insistat sa nu fata pasul decisiv.„Dupa atatea luni… (…) Veronica, esti un trofeu pentru orice barbat. Nu mai esti aceeasi Veronica. Nimeni nu stie daca tu vei avea o viata lunga si fericita cu baiatul ala din Blagesti. Nevoia de a evada te poate duce cu ochii inchisi in fata oricaruia. Poate si nevoia de afectiune. Gandeste-te bine”, i-a spus prezentatoarea.

Citeste si articolul :   Adevarul a iesit la iveala. Ce se intampla, cu adevarat, la Acces Direct: "Am transmis un mail la CNA! Inadmisibil"

Vulpita nu vrea sa cedeze si nu mai vrea sa mai stea alaturi de Viorel, la Bucuresti. Daca Veronica se tine de cuvant, aceasta telenovela de la Antena 1 se va termina mai repede decat ne asteaptam.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.