In 2016 a fost abandonat de parinti si lasat sa se stinga pe strada, dar a fost salvat de o femeie cu suflet mare. Cum arata acum baietelul

In anul 2016, o povestea cutremuratoare avea sa faca inconjurul lumii. Un copilas din Nigeria a fost abandonat de parintii sai si lasat sa se stinga de foame.

Baietelul bolnav a fost alungat de familia sa pentru ca vedeau in el un vrajitor.

Ingerul copilului a fost o femeie cu suflet mare. Baietelul care a fost chinuit de parinti a fost salvat de o femeie pe nume Anja Ringgren Lovén.

In anul 2016, Anja Ringgren Lovén, originara din Danemarca, avand profesia de asistent social, a salvat baietelul din capcana mortii. Copilul a fost gasit pe strazi.

El traia de mai multe de 8 luni pe strazi, cu putina mancare primita din mila trecatorilor.

In acel timp, Anja si sotul sau, David Emmanuel, aveau un orfelinat numit African Children’s Aid Education and Development Foundation (ACAEDF). In momentul cand a aflat ca un copil este pus in pericol sa moara, a si plecat in cautarea sa.

Anja a ajuns in localitatea in unde se afla baietelul, i-a dat apa, mancare si i-a acordat primul ajutor. Baietelul a fost salvat si a primit numele de Hope.

Citeste si articolul :   Arhiepiscopul Calinic: "Covidul asta se teme de apa fierbinte"

Viata baietelului s-a schimbat la 180 de grade dupa ce a fost luat Anja. Femeia are si acum grija ca lui Hope sa nu-i lipseasca nimis si le arate tuturor celor care se intreaba ce mai face baietul imagini cu el.

Hope se afla intr-o familie mare si iubitoare: “Dupa cum puteti vedea, Hope chiar se bucura acum de viata. Are 35 de frati si surori care au mare grija de el, se joaca cu el, il ajuta sa invete si se asigura ca este iubit si ferit de orice rau”, a declarat Anja dupa cateva luni de la salvarea micutului.

De curand, femeia a postat pe contul sau de Facebook, o noua fotografie cu Hope, la cererea unui prieten. Copilasul este acum un baiat mare si se pare ca a uitat prin ce chinuri a trecut.

Anja a fost desemnata “cea mai remarcabila persoana a anului 2016” de catre publicatia OOOM – Germania.

Autor