Accident grav in Romania. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic

Miercuri dimineata a avut loc un accident grav in judetul Cluj, pe centura Valcele- Apahida. In incident au fost implicate un TIR si un autoturism. Echipajele de interventie au gasit trei persoane incarcerate, care erau decedate.

”Pompierii au gasit un ansamblu de autovehicule si un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat in afara partii carosabile si ocupantii blocati in acesta. Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanti, un barbat si o femeie de cca 40 de ani, si au inceput manevrele de descarcerare pentru a treia persoana care, initial, a parut ca are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat ca si aceasta era decedata”, a transmis ISU Cluj,.

Potrivit autoritatilor, circulatia in zona este blocata.

Accident
Accident grav in judetul Cluj

Un alt accident grav a avut loc marti seara, la iesirea din Predeal, intr-o zona cu vizibilitate redusa.

Doi barbati au ajuns in stare grava la spital dupa ce masinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal pe DN1.

Citeste si articolul :   Marturia unei suspecte de COVID-19, internata intr-un spital din Cluj: "Injuraturi, si circ, si umilinta..."

Medicii care au ajuns la fata locului i-au preluat pe cei doi barbati cu multiple fracturi de membre si traumatisme in zona toracelui, si i-au transportat la spital. Inca nu este clar din vina cui s-a produs accidentul.

In zona nu erau martori, iar cei doi soferi nu au putut oferi informatii, din cauza ranilor pe care le-au suferit. Circulatia in zona a fost oprita aproape doua ore.

Autor