Multi au cuplat-o cu Victor Slav, dar s-a aflat adevarul. Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea

Vedeta de la Kanal D, Andreea Mantea a avut o viata sentimentala agitat. O perioada a fost impreuna cu Stefan Stan, fost castigator al emisiunii-concurs, Vocea Romaniei, apoi a format o familie cu sportivul Cristi Mitrea.

Cei doi au imreuna un baietel, pe care-l iubeste mai mult decat orice. Andreea Mantea l-a crescut mai mult singura deoarece, o lunga perioada de timp, tatal baietelului nici nu a vrut sa auda de el. Intre timp, relatia dintre ei a devenit mult mai apropiata, iar acum Cristi Mitrea isi viziteaza des copilul. Multi au crezut si ca s-au impacat si formeaza iar un cuplu.

Dupa despartirea lui Victor Slav de Bianca Dragusanu, multi au cuplat-o pe Andreea Mantea cu Victor. De curand,  apropiati ai Andreei au dezvaluit pentru Ciao.ro ca lucrurile nu stau deloc asa.

Cine este iubitul Andreei Mantea

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, si este foarte fericita. Baiatul chiar o iubeste. E un tip simplu, educat, cu mult bun simt si care o iubeste, o adora pe Andreea. Nu este baiat de bani gata si nici super afacerist. Este un om caruia nu ii este strain domeniul in care lucreaza Andreea. Si el lucreaza in televiziune! Sunt de 4-5 ani impreuna si se inteleg foarte bine.

Citeste si articolul :   Alex Bodi da de pamant cu Bianca Dragusanu: "Toate relatiile ei au fost lupta din Troia"

Intr-adevar, pe degetul Andreei a aparut si un inel de o perioada, si da, seamana cu un inel de logodna! Insa ea nu-si pune viata sentimentala pe tava si nici nu da detalii despre ea. Cert este ca e fericita si linistita! A gasit la baiatul acesta fix ce cauta: iubirea curata si adevarata“, au spus surse din anturajul prezentatoarei show-ului matrimonial „Puterea Dragostei“.

Autor