Horoscop complet 29 iunie – 5 iulie. Saptamana grea, multe certuri

Camelia Patrascanu ne prezinta horoscopul complet pentru saptamana 29 iunie – 5 iulie.

Astrologul spune ca avem o saptamana cu Luna in crestere iar sambata ne pregatim de Luna Plina in Rac.

Horoscop pentru fiecare zodie in parte

Horoscop Berbec. Pot exista confruntari legate de bani. Pot fi deranjati de felul in care ceilalti stiu sa-si apere interesele. Pot avea iesiri orgolioase, simt ca detin adevarul.

Publicitate

Horoscop Taur. Au o saptamana care incepe cu multa energie la locul de munca. Pot avea sentimentul ca totul merge bine, dar s-ar putea sa apara si niste confruntari cu persoane care le reproseaza ca nu le consulta cand iau decizii.

Horoscop Gemeni. Au mult de munca in prima parte a saptamanii. Au discutii multe legate de drepturi si obligatii, se simt tradati si jigniti usor.

Horoscop Rac. Sunt preocupati de propriul interes. Pun mai mult accentul pe emotii, pe stare de bine, stil de viata, comunicare. Pot fi surprinsi de raspunsurile pe care le primesc de la persoane apropiate.

Horoscop Leu. Saptamana care incepe foarte bine, cu o agenda incarcata. Sunt cu ochii pe propriul lor interes, mai ales marti si miercuri. Pun toate cartile pe masa, pot exista confruntari.

Citeste si articolul :   Horoscop Pesti septembrie 2021

Horoscop Fecioara. O saptamana care incepe cu o preocupare financiara. Primesc o propunere buna, dar care presupune schimbari.

Horoscop Balanta. O saptamana cu inspiratie si intuitie, dar si sensibilitate. E posibil sa aiba multe emotii, dar isi apara punctul de vedere.

zodia-scorpion
Horoscop saptamanal zodia scorpion

Horoscop Scorpion. O saptamana care aduce confruntari, mai ales daca riposteaza la o schimbare. Timpul e cel care preseaza, trebuie sa rezolve lucrurile in grafic. Discuta despre bani si au un punct de vedere aplicat.

Horoscop Sagetator. Sunt preocupati de sanatate. Au surprize la locul de munca. Sunt foarte energici, se implica.

Horoscop Capricorn. Au zile interesante, de aspiratie si proiecte de viitor. Pot gasi o solutie inedita la care nu s-au gandit pana acum.

Horoscop Varsator. Saptamana aduce planuri de viitor. Sunt foarte autoritari, dar spre sfarsitul saptamanii au chef de o vacanta.

Horoscop Pesti. Saptamana aduce interes pentru bani. Pot avea sentimentul ca eforturile lor financiare nu au sprijinul pe care si-l doresc.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.