Emanuel Neagu si Elena Ionescu sunt impreuna. Cum au fost filmati cei doi

Emanuel Neagu si Elena Ionescu, castigatoarea si finalistul primei editii Survivor Romania, se comporta deja ca  o familie. Cei doi sunt vazuti mereu impreuna, iar “razboinicul” chiar a recunoscut ca are sentimente pentru Elena.

Elena Ionescu si Emanuel Neagu au fost nedespartiti in ultima perioada. Cei doi au postat pe TikTok mai multe filmulete realizate in aceeasi camera si inclusiv in acelasi pat. A fost o “glumita”, in care tinarul viseaza ca a castigat marele trofeu Survivor Romania, iar cand se trezeste este in pat cu anvingatoarea. “Iar visezi, ma?”, il intreaba Elena Ionescu.

De curand, Emanuel si Elena au filmat impreuna pentru vlogul Elenei Ionescu, iar una dintre intrebari a fost daca in prezent sunt indragostiti de cineva. Emanuel Neagu a raspuns ca da si s-a uitat catre solista, iar cand aceasta a observat a incercat sa schimbe rapid subiectul. Ultima intrebare a fost daca au planuri de casatorie, iar amandoi au raspuns afirmativ, dupa care s-au invitat unul pe altul in fata ofiterului starii civile, in gluma!

Elena i l-a prezentat deja lui Emanuel pe fiul ei, baitetelul aparand in mai multe din inregistrarile aparute cu cei doi pe internet.

“Sunt impreuna pana la urma?”. “Sunteti frumosi impreuna”. “Sunt foarte curioasa, esti cu Emanuel? Stiu ca lui ii place foarte mult de tine”, sunt doar cateva dintre intrebarile pe care cei doi le primesc pe conturile lor de socializare.

Citeste si articolul :   Nici nu a ajuns bine in Romania, ca toata lumea a inceput sa o critice aspru. Pe ce cheltuie Elena de la Survivor banii castigati cu atata truda

emanuel si elena in pat

Ce spunea razboinicul despre ea

”Este o femeie speciala, minunata, imi place mult, mult de ea. Insa, sunt mai timid si nu stiu cum sa abordez lucrurile. Atunci cand esti atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat sa poata ajunge la sufletul persoanei careia ii sunt adresate. Asa am facut eu cu Elena la Survivor, incercam sa ma apropii de ea…

Autor