Alerta pe litoralul romanesc.Terasa inchisa dupa ce ce o angajata a fost confirmata cu noul virus

Alerta pe litoralul romanesc. Dupa ce romanii au luat cu asalt statiunile de la Marea Neagra, o terasa din Vama Veche a fost inchisa. O angajata de la bar a fost confirmata cu noul virus. Directia de Sanatate Publica declanseaza o ancheta epidemiologica in acest caz.

Conform autoritatilor, angajata unei terase din Vama Veche a fost confirmata cu Covid-19. Politistii s-au deplasat la fata locului si au pus in vedere reprezentantilor terasei sa inchida temporar unitatea. De asemenea, Directia de Sanatate Publica a Judetului Constanta va declansa o ancheta epidemiologica in acest caz.

Publicitate

Prefectura Constanta a transmis in cursul zilei de sambata, printr-un comunicat de presa, ca de la inceputul pandemiei de coronavirus, la nivelul judetului au fost confirmate 352 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Pana in prezent, 19 persoane au decedat, iar 313 pacienti au fost declarati vindecati (din judetele Constanta, Tulcea si Ialomita).

In prezent, mai sunt 79 de persoane internate, dintre care 65 din judetul Constanta si 14 din Tulcea si Ialomita. Totodata, in centrele de carantinare din judetul Constanta se afla, in acest moment, 41 de persoane, care ocupa 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. La nivelul judetului Constanta sunt 2.297 de persoane in izolare la domiciliu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.