Neti Sandu, horoscop zilnic, 20 iunie 2020. Astazi se limpezesc apele pentru o zodie. Reusite frumoase pe toate planurile

Horoscop Neti Sandu. Afla ce ti-au pregati astrele pentru astazi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 BERBEC

Poate-aveti un party in familie si o sa faceti in asa fel incat sa respectati regulile si sa va si distrati. O sa refaceti grupul cu care va petreceati timpul liber si o sa luati o portie serioasa de respiro ca sa recuperati bucata de timp cand n-ati avut voie sa va intalniti.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 TAUR

Publicitate

Se poate sa mai luati ceva prin casa, ori va amenajati spatiul exterior sa va recreati cu tot familionul. Poate-i adunati in jurul vostru, mai la distanta, ma rog, pe frati, surori, nepoti, ceva vecini poate si o sa aveti o activitate recreativa de care sa va bucurati.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 GEMENI

Apare cineva pe care-l asteptati poate de un an de zile si o sa fie sansa voastra de a va-ntemeia o familie. O sa refaceti puntile de comunicare cu cei cu care ati avut dispute, neintelegeri si relaxati toata atmosfera ca sa va hraniti sufleteste cu ce ofera ceilalti, sa fiti echipa.

Citeste si articolul :   Cele mai dificile 3 semne zodiacale

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 RAC

Se poate sa va dati intalnire cu cineva caruia i-oti fi ramas datori cu un raspuns si iesiti la o cafea. Va puteti bucura de o libertate de miscare si o sa tineti cont si de preferintele alor vostri si o sa alegeti cea mai buna varianta de relax, probabil o combinatie mare, munte.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 LEU

Poate va mai ganditi si la sanatate, sa va schimbati regimul alimentar, sa mancati mai sanatos si sa alergati in parc. O sa faceti niste lucruri pe care vi le doriti de mult si o sa-i implicati pe prieteni, poate e vreun sport extrem, sau un party in aer liber ca s-aveti spatiu.

Publicitate

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 FECIOARA

Se poate sa va duceti la un targ, un spectacol – concert in afara, intr-un parc, intr-o piata si o sa va simtiti bine. O sa va duceti la o zi de nastere, sa vedeti ce mai zic prietenii, oricum s-aveti grija la drum, si sa nu va lipseasca actele obligatorii si sa respectati regulile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 august 2020. Leii au o zi norocoasa pe toate planurile

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 BALANTA

Se poate sa vina cineva in vizita si sa va bucurati de vestile bune, de reusitele pe care le-a avut si de planurile incitante. Poate le-ati promis de mult unor prieteni o vizita, ca luati masa impreuna, ca va plimbati, ca jucati ceva, si acum o sa gasiti ce!

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 SCORPION

O sa cheltuiti cu usurinta niste bani si o sa le faceti un program cu de toate alor vostri, sa simtiti ca e relax. Se poate sa va pregatiti pentru un examen, sa va duceti si-n alt oras sa-l dati, daca nu merge online, sau poate va-nscrieti de pe-acum la niste cursuri.

HOROSCOP 20 IUNIE 2020 SAGETATOR

E posibil sa va lasati convinsi sa reluati o relatie care de data asta promite. Cineva care v-a dus dorul va suna, vine, va dati un punct de-ntalnire daca nu vreti sa stati in casa si o sa fie deconectant.

Citeste continuarea pe Stirileprotv.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.