Mirela Vaida e foc si para: „A facut-o cu ou si cu otet”

Noi adevaruri ies la iveala dupa scandalul iscat de Emily Burghelea. Fosta asistenta acuza echipa Acces Direct pentru ca a ascuns faptul ca Vulpita este agresata de Viorel, sotul ei.

„A fost scandal mare acolo, dupa ce Emily Burghelea si-a anuntat demisia la televizor. Si-a scos casca atunci cand a vorbit si a dat cartile pe fata referitor la bataile incasate de Vulpita, ii era teama ca producatoarea ar putea sa-i spuna ceva nasol.

Cand s-au oprit camerele si emisiunea s-a incheiat brusc, Mirela Vaida a balacarit-o pe Emily si i-a spus ca nu trebuia sa zica asa ceva pe post, iar in fata oamenilor spune ca e sora ei si ca ii poarta respect. Adevarul e undeva la mijloc. Da, Vulpita este batuta constant de Viorel, echipa emisiunii a vrut ca acest lucru sa fie tinut ascuns, ii machiaza vanataile de fiecare data, acum i-au luat ochii cu postul ala de asistenta.

Emily trebuia sa minta tot timpul ca emisiunea sa iasa ca la carte, sa nu existe urme de suspiciune in randul publicului. Ea nu cred ca a avut intentii rele sa ii cheme pe Viorel si Vulpita acasa. A vrut, probabil, doar sa se distreze. Atitudinea Mirelei Vaida de dupa ce si-a anuntat ea demisia a fost una de toata jena, i-a spus cuvinte urate in fata tuturor oamenilor din platou, au ramas muti cameramanii, a facut-o cu ou si cu otet ca nu trebuia sa spuna nimic de bataile Vulpitei” au declarat persoane din anturaj pentru cancan.ro.

Emily Burghelea si-a dat demisia in direct, dupa ce a a acuzat-o pe Mirela Vaida ca ascunde adevarul despre Veronica Stegaru.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.