Marcel Pavel, prima declaratie dupa ce a fost depistat cu noul virus: “Am trecut prin momente cumplite”

Marcel Pavel, indragitul cantaret, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Artistul spune ce i s-a intamplat cu adevarat.

“Buna dimineata, dragi prieteni! In ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de inteles ca nu am mai aparut aici pe retelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela ca mass-media nu se dezminte niciodata, cateva exceptii facand doar anumite publicatii si posturi de tv de stiri (Antena 3 , Realitatea tv si Romania tv) care au dat stirile la modul f corect privind starea mea de sanatate si cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abatut asupra mea, contactand o dubla pneumonie si corelata cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicatii si posturi tv m-au desfiintat efectiv, comportandu-se precum hienele ! Asa isi ajuta presa din Romania semenii cand sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu si a intreg personalului Institutului “Matei Bals”, condus impecabil de catre dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai avand inca o perioada dificila de trecut si voi reveni la viata cum s-ar spune!

Ma plec in fata acestor eroi pentru priceperea, gesturile si eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Bals” Le multumesc in mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidenta este aceea ca dna dr a copilarit cu mine pe meleagurile orasului Clung Muscel, fiindu-mi si colega de scoala muzica, amandoi luand premiu cu coronita in fiecare an , dansa fiind pianista la acea vreme iar eu violoncelist), si de aceea imi de multumiri dlui SCSTREINU CERCEL!

🙏❤ P.S. DRAGI PRIETENI VA MULTUMESC DIN ADANCUL INIMII PENTRU GANDURILE BUNE SI SUSTINERE! DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA SI SA NE BINECUVANTEZE! AMIN🙏❤🙏❤🙏❤”, a most mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebbo.

Sursa foto: Marcel Pavel

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.