Lucrurile se complica. Mirela Vaida stia tot, dar a ascuns. Asistenta tv rupe tacerea si spune adevarul

Emily Burghelea, asistenta de la Acces Direct, si-a dat demisia. Ea a spus si motivul plecarii, care ste legat de Vulpita.

Emily a luat o decizie dificila la finalul emisiunii de ieri, cand a socat toti fanii emisiunii spunand, cu lacrimi in ochi, prin ce trece cu adevarat Vulpita si cum este agresata de sotul sau. Desi cei de la emisiune stiu acest lucru, toti sa fac ca ploua, iar asistenta care este prezenta la emisiune de fiecare data nu s-a mai putut abtine.

Chiar daca emisiunea s-a incheiat, iar Emily nu a putut sa termine ce avea de zis, aceasta s-a filmat spunand adevarul din spatele scenei, apoi incarcand filmuletul pe Youtube.

“Mirela, tu stii ca Viorel o agreseaza pe Veronica si noi trebuie sa ne facem ca ploua? Eu nu pot sa trec peste chestia asta. Chiar nu pot sa trec. A plans la mine inainte de emisiune. Eu nu pot… Chiar nu pot, Mirela, pentru ca stiu cum e cu chestia. Imi este foarte mila de ea, vreau sa o iau la mine acasa, sa stea la mine”, a spus Emily Burghelea in emisiunea Acces Direct.

Publicitate

Emily a spus ca nu e se pare corect ca nimeni sa nu o bage in seama pe Vulpita, deci aceasta i-ar fi aratat ca are ochiul vanat si ca estev lovita la mana. Vulpita i-a marturisit ca este agresata de sotul sau, Viorel.

„Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!’, a scris Emily Burghelea pecontul sau de Instagram.

Mirela Vaida a incercat sa schimbe repede subiectul, vorbind chiar si peste Emily, dar nu a avut ce sa mai faca. Emily si-a dat demisia, spunand ca nu poate sa accepte ce i se intampla Vulpitei.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila: "Trebuie sa ne asumam politic inchiderea totala"

“O agreseaza? O vedem, da. Vedem in fiecare zi ca o agreseaza verbal. Am inteles, linisteste-te si tu. Am inteles, linisteste-te si tu. O sa vorbesc imediat…”, a spus Mirela Vaida.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.