Vulpita, filmata in culise in timp ce il saruta cu foc, dupa ce a recunoscut ca e indragostita de Rafaelo

“Telenovela Vulpita si Viorel”, pare sa nu se mai termine. Cei doi trec prin stari diferite de la o zi la alta. De aceasta data, Veronica si Viorel si-au dat mana, s-au imbratisat si s-au sarutat de mama focului in fata camerelor de filmat.

Toata lumea a crezut ca cei doi s-au impacat, dar Vulpita s-a sucit si a spus, in direct!

Veronica si Viorel se tot cearta, dar totul a luat o intorsatura neasteptata dupa terminarea emisiunii.

In culise, Viorel a recunoscut ca are sentimente profunde de iubire pentru Veronica si a spus ca vrea sa se impace cu ea. El a spus ca impacarea nu vrea sa fie facuta de ochii lumii, ci printr-un sarut patimas in fata camerelor.

Publicitate

Vulpita,  surprinsa de gestul lui Viorel

Viorel i-a sarutat politicos mana Veronicai, apoi a luat-o in brate si apoi, sustinut de spusele si aplauzele celorlalti, barbatul a dat sa o sarute. Supriza a fost atunci cand Veronica i-a luat-o inainte si l-a pupat ea de mama focului.

Citeste si articolul :   Cadou neasteptat! Vulpita si Viorel se muta in casa noua.

cei doi soti

Minunea nu a durat prea mult. Vineri, dupa episodul de impacare, cand lucrurile pareau ca intra pe drumul cel bun, in sfarsit, cei doi s-au suparat iar.. Vulpita a povestit ca sotul ei i-a vorbit din nou urat si ca a tratat-o cu lipsa de respect.

„Eu fac nu prea bine. A inceput sa tina aseara usa de la baie sa nu ma lase sa ies. Iar m-a jignit si mi-a dat vorbe jignitoare. Nu-i mai ofer nicio sansa”, a spus Vulpita.

Viorel, a spus ca Vulpita i-a zis ca sarutul a fost doar ca sa o faca geloasa pe Andra, cea care a machiat-o

Veronica  a spus in direct ca este indragostita de Rafaelo

rafaelo

Vulpita a recunoscut in direct ca are sentimente pentru Rafaelo, alaturi de care tocmai a lansat o piesa.

Mirela Vaida a intrebat-o daca si-ar doi ca intre ea si Rafaelo sa fie mai mult decat o colaborare, poate chiar o relatie. Vedeta a raspuns, fara sa se gandeasca prea mult, ca DA.

Citeste si articolul :   Sosoaca s-a dezlantuit: "Imi voi lua permis de port-arma. Pai in Rusia..."

Moderatoarea emisiunii a ramas socata de raspunsul Vulpitei, pe care ulterior l-a schimbat si a spus ca nu-si doreste mai multe cu Rafaelo. De cand l-a cunoscut pe Rafaelo si se afla in preajma lui, Veronica radiaza de fericire. Cand este prezenta in platoul emisiunii cu Viorel o apuca plansul si se cearta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.