Fara cuvinte. Imagini de cosmar: barbat batut de politisti si jandarmi pentru ca nu a vorbit frumos.

Un barbat care maegea cu caruta a fost oprit de politisti si jandarmi. In comuna Mihail Kogalniceanu, un carutas a fos pus la pamant si batut cu bestialitate de politisti si jandarmi. Martora la acest incident a fost o femeie care i-a si intrebat pe cei care aplica legea, daca vor sa-l bage in portbagaj. In acel moment, jandarmii au imbilizat-o si pe ea.

Barbat din Tulcea batut cu bestialitate de jandarmi

In imaginile postate pe retelele de socializare se vede cum barbatul e lovit de jandarmi si urcat pe bancheta din spate a masinii politiei.

Publicată de Niculai Varvara pe Duminică, 7 iunie 2020

Aceste imagini au fost surprinse in comuna Tulceana Mihail Kogalniceanu.

Cum isi justifica politistii gestul

Politistii spun ca acel carutas nu ar fi vorbit „frumos”. „Nu vezi cum voreste? Trebuia sa opreacsa si sa vorbeasca frumos”, au „explicat” politistii, femeii pe care o imobilizasera.

„Nu trebuia sa dati in el, nu trebuia sa dati cu spray”, le-a strigat femeia, cazuta la pamant.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Un roman din Italia s-a stins de coronavirus. Anuntul facut de Ministerul de Externe

Jandarmul violent care apare in imagini se spune ca ar fi „Domnul George”, un angajat MAI extrem de dur. „Domnul George, domnul George, nu mai dati in el”, striga disperata femeia.

„Il bagati in portbagaj? Da ce, e caine?”, striga o femeie. Totul se opreste in momentul in care barbatul este aruncat pe bancheta din spate a masinii de Politie.

Autor