Ultima ora: Un troleibuz a luat foc in mers. Cine se afla in interior

Panica maxima in Bucuresti. Un troleibuz a luat foc,astazi, pe Bulevardul Lascar Catargiu, din Capitala. Nu s-au raportata victime.

Pompierii intervin cu doua autospeciale cu apa si spuma, cu ambulanta SMURD si o descarcerare, duminica, pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala, unde a izbucnit un incendiu la un troleibuz. S-a reusit stingerea incendiului.

Nu sunt raportate victime.

Publicitate

Momentan nu se stie care este cauza din care a izbucnit incendiul. STB a transmis ca linia de troleibuz 86 pe sensul spre Gara de Nord este blocata. In troleu se afla soferul si o calatoare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.