Cine este bestia care a ucis-o fara mila pe Bianca

Bianca, tanara mamica, a fost ucisa cu bestialitate de un tanar in varsta de 24 de ani. Barbatul facuse o adevarata obsesie pentru tanara mama a doi copii, iar dupa ce fata s-a despartit de el pentru ca era extrem de violent, a pus la cale un plan diabolic de razbunare.

Klaudiu Zelujec este numele barbatului si este principalul suspect in cazul uciderii Biancai Ticala, o tanara de 18 ani, mama a doi copii mici.

Ieri, 6 iunie 2020, Klaudiu a chemat-o pe Bianca sa-i dea o felie de branza  pentru copii, daca se va intalni cu el la cabana parasita de la marginea orasului Viseu de Sus.

Cei doi s-au intalnit la cabana, acolo unde, cel mai probabil, tanarul i-a propus fetei sa se impace. Cum tanara a refuzat, Klaudiu Zelujec si-a pus in aplicare planul diabolic.

Publicitate

Tanara mama a doi copii, omorata in chinuri groaznice in Viseu de Sus

cei doi tineri

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, criminalul a batut-o pe Bianca, iar la un moment dat, cand si-a dat seama ca fata inca traieste, a strangulat-o cu o bucata de sarma.

Citeste si articolul :   682 de cazuri noi de Covid si 98 de decese, inregistrate in ultimele 24 de ore

Apoi, dupa ce a omorat-o, a plecat in padure, nu foarte departe de cabana parasita in care a comis oribila crima, si a incercat sa se spanzure. Inainte de asta, el a trimis un mesaj mamei Biancai si surorii ei in care le-a spus “sa aiba grija de copii ca Bianca nu se mai intoarce”.

klaudiu

Criminalul a fost salvat in ultimul moment si a a ajuns la spital, iar apoi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei.

Un cioban care trecea prin zona a intrat in cabana parasita si a gasit trupul plin de sange al Biancai. Barbatul a sunat imediat la 112, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fata.

Doi copii au ramas orfani in urma oribilei crime de la marginea orasului Viseu de Sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.